Στο Σασμό με την Αργυρώ, στην πραγματική ζωή με τη Γεωργία - Αυτή είναι η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη

Η γνωριμία, το παιδί και ο γάμος με την σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Σασμό με την Αργυρώ, στην πραγματική ζωή με τη Γεωργία - Αυτή είναι η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν μερικούς μήνες, η οικογένειά του μεγάλωσε καθώς υποδέχθηκε το πρώτο του παιδάκι.

Εκείνος και η σύντροφός του, Γεωργία είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Το ζευγάρι αποφεύγει να κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις αν και πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε μαζί στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

«Παίζω σπίτι με τη σύντροφό μου και τον γιο μου. Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή. Θα δούμε γάμο και βάφτιση. Έχουμε παιδί, προχωράει η ζωή. Δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν τελικά η τελετή», είπε πριν λίγες μέρες ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη

Ορφέας Αυγουστίδης σύντροφος

Το όνομα που θα δώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης στον γιο του

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και γω ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.