Περικλής Κονδυλάτος: "Αν μια οικογένεια πάρει πρότυπα από το The Bachelor..." - Το αφοπλιστικό σχόλιό του

Αιχμηρός για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περικλής Κονδυλάτος:

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τους συμπαίκτες του, αλλά και για το The Bachelor.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor και το Bachelor

«Σίγουρα το Survivor με βοήθησε στο να γίνει πιο γνωστή η δουλειά μου. Θέλει πολύ σκέψη το αν θα πήγαινα στο All Star Survivor. Κάναμε κλοπές στο Survivor, είναι αδιανόητο ότι κλέβαμε φαγητό. Παρακαλούσα έναν ιθαγενή να μου δώσει να φάω, γονάτισα μπροστά του. Με όλα τα παιδιά έχω καλή επαφή αν εξαιρέσουμε τους τρεις που δεν θέλουν να έχουν σχέση με κανέναν μας.

Το The Bachelor αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να μην το βλέπει. Δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι εκεί με οικογένειες. Το να βγω και να κατηγορήσω μια εκπομπή που είναι τόσοι εργαζόμενοι για μένα θα ήταν ανήθικο. Δεν σφάζουν κανέναν. Αν περιμένει μια οικογένεια να πάρει πρότυπα το παιδί της από το The Bachelor, ζήτω που καήκαμε. Κι ο Αλέξης Παππάς για κάποιο λόγο έκανε το The Bachelor. Λόγος οικονομικός; Για την καριέρα του;» κατέληξε ο Περικλής, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τους γονείς του.

«Πόσο καβαλημένος είναι»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων "άδειασε" πρώην συμπαίκτη του από το Survivor . Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ξεσπάθωσε, μερικούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μπορώ να πω πως κάποιον συμπαίκτη μου στο Survivor θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει καν. Αυτό θα ήταν πολύ αλαζονικό εκ μέρους μου. Απλά με κάποιους ανθρώπους δεν είμαι συμβατός», ανέφερε αρχικά ο Περικλής που επιστρέφει στην τηλεόραση.

«Κάποια άτομα που αισθάνονται ότι κάποιοι είναι επειδή τους έδειξε η τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Άλλαξαν τελείως μετά το Survivor. Να σε παίρνει, τώρα, συμπαίκτης σου τηλέφωνο και να βάζεις τον αδελφό σου να πει ότι δεν θέλει να σου μιλήσει. Δηλαδή πόσο καβαλημένος είναι και πόσο χαζό τελικά» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή και συνέχισε: «Ειλικρινά κάποιοι άνθρωποι που είχα εκτιμήσει την ευφυΐα τους, βλέπω πόσο χαζοί τελικά είναι».