Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποκάλυψη του Κατσούλη για τον χωρισμό τους

Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποκάλυψη του Κατσούλη για τον χωρισμό τους

Το πρωί της Παρασκευής (15/10), ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και έσπασε τη σιωπή του για τον λόγο για τον οποίο χώρισε με την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του εδώ).

Η Κατερίνα Καραβάτου, «απάντησε» με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μην σχολιάσει καν τις συγκεκριμένες δηλώσεις και αντ' αυτού ανέβασε μία φωτογραφία με την οποία προομοτάρει την εκπομπή της, «Τι λες τώρα».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου ανάρτηση

Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά και μιλά για τον Κατσούλη

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη να μην αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο (δείτε εδώ βίντεο) αλλά στην κάμερα του Happy Day η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μιλώντας και για το διαζύγιό της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

«Για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά».