Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη» - "Κόκαλο" η παρουσιάστρια

Το παραδέχθηκε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την Ελένη Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής εξήγησε πως δε θα είχε πρόβλημα να την πέσει στην παρτενέρ του καθώς του αρέσει πολύ σαν κοπέλα ενώ έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την Ελένη Βουλγαράκη

«Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι για την Ελένη και τον James. Είμαι μόνος γιατί είναι με άλλον η Ελένη. Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη γιατί μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα και μου αρέσει ο εσωτερικός της κόσμος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Στη συνέχεια, έχοντας ακούσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Ευχαριστώ την μαμά του Κωνσταντίνου που είπε ότι με αγαπάει πολύ. Να πω κάτι σοβαρά έχουμε κάνει πολύ πλάκα εκεί πέρα και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν ξέρω αυτό πως μεταφράζεται δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος».

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή;

Μεγάλου «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το νέο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική showbiz. O λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει όντως κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχουμε καλή σχέση με τον Τζέιμς, όπως έχω και με τον Κωνσταντίνο και με τα άλλα παιδιά. Τώρα, δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Όχι, δεν ξεκινάει κάτι, απλώς έχω έρθει κοντά και με άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.