Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σταύρος Νικολαϊδης: «Αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του γιου μου»

Συγκινεί με τις δηλώσεις του

Σταύρος Νικολαϊδης: «Αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του γιου μου»
News 16.10.2021 19:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα αναφέρθηκε στον γιο του καθώς αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγο του για να έρθει στη ζωή.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαϊδη για τον γιο του

«Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά.

Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια. Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί».

«Ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που έκλαιγα στην...»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μέσα σε όλα "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό καθώς έδωσε τεράστια μάχη αλλά και για έναν σκηνοθέτη, που έβριζε και απειλούσε ηθοποιούς.

«Πέρασα τον κορωνοϊό πολύ βαριά. Έμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ένιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ. Ήμουν σαν αγρίμι σε κλουβί.

Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για μένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν.

Αλλά με περιποιήθηκαν καλά. Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις κορτιζόνης. 'Ημουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου, αλλά πιο ελαφριά», «Στην αρχή στις πρόβες ήταν πολύ περιοριστικό για μένα.

Επρεπε να μάθω τι λέει ο ρόλος και μετά να το μεταφράσω σε κινήσεις. Σαν παντομίμα. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ τον μουγκό, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και το έχω πληρώσει πολύ. Ίσως λίγο τα τελευταία χρόνια το κάνω διπλωματικά, εξ ανάγκης».

Το νέο τηλεοπτικό πεδίο και τη λαμπρή επαναφορά της μυθοπλασίας τα βλέπει με ελπίδα, και ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, θα ήθελε στο εξής να ασχοληθεί με πιο δραματικούς ρόλους, «θέλω να κάνω περισσότερο δράμα, γιατί το έχω στερηθεί.

Είναι απωθημένο πολλών χρόνων, θα ήθελα να μπω πιο βαθιά σε δραματικούς ρόλους. Με γοητεύει πολύ η δουλειά μου, γιατί δεν είναι ένα επάγγελμα που το έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου. Βγαίνει από μέσα μου. Είμαι σχεδόν τριάντα χρόνια στη δουλειά.

Βέβαια, το ότι φαίνομαι πιο νέος από ό,τι είμαι συχνά με περιορίζει στους ρόλους. Γιατί ένας σκηνοθέτης δεν θα πάρει εμένα για νεαρό, ούτε όμως και για πενηντάρη».

«Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω, από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια.

Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας. Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί Κάτι τέτοιο.

Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταύρος Νικολαϊδης: «Αν μου συνέβαινε το ίδιο τώρα, θα τον βούταγα και θα τον πλάκωνα στις μπουνιές»

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη

Share