Ελένη Βουλγαράκη: Απασφάλισε για τη σχέση της με τον Τζέιμς - «Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι...»

«Δεν είναι αρκετό να πω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: Απασφάλισε για τη σχέση της με τον Τζέιμς - «Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι...»

Την οριστική απάντηση για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζέιμς Καφετζή θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ξεκαθάρισε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και τον Τζέιμς, αλλά και να υπήρχε με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να το πει.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

«Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον Τζέιμς, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις; Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον Τζέιμς να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό πιστευτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον Τζέιμς”. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Η κ. Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την Ελένη Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής εξήγησε πως δε θα είχε πρόβλημα να την πέσει στην παρτενέρ του καθώς του αρέσει πολύ σαν κοπέλα ενώ έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι για την Ελένη και τον James. Είμαι μόνος γιατί είναι με άλλον η Ελένη. Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη γιατί μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα και μου αρέσει ο εσωτερικός της κόσμος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Στη συνέχεια, έχοντας ακούσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Ευχαριστώ την μαμά του Κωνσταντίνου που είπε ότι με αγαπάει πολύ. Να πω κάτι σοβαρά έχουμε κάνει πολύ πλάκα εκεί πέρα και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν ξέρω αυτό πως μεταφράζεται δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος».