Θεοδώρα Ρασέλ: "Kαλύτερα να μην ξαναβγώ ποτέ! Kουράστηκα" - Η απάντησή της για την Μέγκι Ντρίο

Δίχως τέλος η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοδώρα Ρασέλ:

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό ανάμεσα στην Θεοδώρα Ρασέλ και την Μέγκι Ντρίο, τις οποίες γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο GNTM.

Μπορεί παλαιότερα να ήταν φίλες, ωστόσο πλέον δεν ανταλλάσσουν λέξη, παρά μόνο τις... μπηχτές τους μέσα απόπ εκπομπές. Η Ρασέλ ήταν μάλιστα καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Open Weekend και αναφέρθηκε στην κόντρα αυτή.

Το "άδειασμα" της Ρασέλ στην Ντρίο

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν άποψη. Απλά τα κόβουν στις εκπομπές και δεν φάνηκαν όλες οι δηλώσεις. Εγώ είπα ότι μοντέλο είναι ο Αιμιλιάνο, η Μέγκι είναι ένα μοντέλο για τα δεδομένα της Ελλάδας και στο Instagram, μια χαρά. Κάναμε ένα φεγγάρι παρέα. Λέει ότι ήξερε ότι θα πάω στο GNTM ενώ τώρα δεν ξέρει.

Επίσης, αν ο λόγος για να βγαίνω στην τηλεόραση και να δίνω συνεντεύξεις για να μιλήσω για την Μέγκι, καλύτερα να μην ξαναβγώ ποτέ, κουράστηκα. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω.» Η Ρασέλ εντωμεταξύ έκανε και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το φετινό J2US.

"Σε είχα στηρίξει αλλά δεν το άξιζες, άσχετη!»

Η πρώην παίκτρια του GNTM, γνωστή για τις αιχμηρές δηλώσεις, παραχώρησε πριν μερικές μέρες συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ρασέλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, την στήριξα και βγαίνει τώρα και “λερώνει” το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στον χώρο της μόδας;”

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, μιας και η Μέγκι δημοσίευσε και ένα παλιό της story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο στήριζε την Ρασέλ, όσο εκείνη συμμετείχε στο GNTM.

Στην φωτογραφία η Μέγκι έγραψε: “Σε είχα στηρίξει κάποτε στο παιχνίδι, αλλά μάλλον δεν το άξιζες, άσχετη”.

Η Μέγκι Ντρίο