Η αποκάλυψη για το J2US: «Ήταν να είμαι στη θέση της Γιώτας Γρίβα μαζί με τον Δημοσθένη»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Η αποκάλυψη για το J2US: «Ήταν να είμαι στη θέση της Γιώτας Γρίβα μαζί με τον Δημοσθένη»

Το χθεσινό live (10/10), του μουσικού show «Just the 2 of us» στον ALPHA κέντρισε για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι εκπλήξεις πάνω στην σκηνή αλλά και τα σχόλια των χρηστών στο Twitter πήραν "φωτιά".

Μάλιστα, το πρώτο ζευγάρι που βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση της αποχώρησης ήταν ο πρώην παίκτης του GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης και η coach του Γιώτα Γρίβα. Οι δυο τους δεν τα κατάφεραν, αφού αποχώρησαν.

Μάλιστα, περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend με τη Θεοδώρα Ρασέλ. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν να είμαι στη θέση της Γιώτας Γρίβα μαζί με τον Δημοσθένη. Καλέ, τα πάντα όλα είχαμε συζητήσει. Τα βρήκαμε όλα και δεν με πήρανε ποτέ τηλέφωνο. Συμβαίνει.

Εδώ ο Φραγκολιάς μου είπε ότι τον πήρανε αρχικά τηλέφωνο να του πούνε πως θα είναι, μετά τον ξαναπήρανε και του είπανε πως δεν θα είναι και μετά ανακοινώσανε πως θα είναι ενώ δεν είχε υπογράψει ακόμα».

Η αποκάλυψη της Ρασέλ για το J2US

Έγινε έξαλλη η Τσολάκη με την Μπακοδήμου στο J2US

Έξαλλη έγινε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής της, Open Weekend. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στην Σάσα Σταμάτη στο J2us (δείτε τα highlights), μετά την εμφάνιση της επί σκηνής και το τραγούδι που αφιέρωσε στον μπαμπά της.

«Όταν είσαι εκεί, θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία στην Σάσα Σταμάτη με την δεύτερη να απαντάει: «Δεν νομίζω».

Μετά την προβολή λοιπόν του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

Και συνέχισε: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».