Θεοδώρα Βουτσά: "Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει" - Η ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά

Με αφορμή την επέτειο των έντεκα χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοδώρα Βουτσά:

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν από μερικές ώρες η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή την χθεσινή επέτειο των έντεκα χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά -που παντρεύτηκε κρυφά πριν καιρό- αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πατέρα της και στη στιγμή που ο ίδιος έκλαψε αρκετλα στην κηδεία του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός… που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος

Την θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δυο μας. Ήταν Δευτέρα- στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Ά νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ήταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Έτσι ήθελε.

Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στεναχώρια… όποτε έκλαιγε ήταν δάκρυα χαράς… Του στοίχισε πολύ ο χαμός του Γιάννη.

Εύχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν, πάλι μαζί, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως. Σας αγαπω πολυ. Μου λείπετε πολύ».

Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. • • Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο...

Posted by Theodora Voutsa on Friday, October 15, 2021

«Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να σ´αγκαλιάσω»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, με αφορμή την σημερινή ονομαστική του εορτή.

Λίγο μετα τον χαμό που προκλήθηκε μεταξύ της δεύτερης συζύγου του αείμνηστου ηθοποιού αλλά και των παιδιών του αναφορικά με την περιουσία, η Θεοδώρα Βουτσά θέλησε να ευχηθεί δημόσια τόσο στον πατέρα της όσο και στην Ηλέκτρα - Κωνσταντίνα.

“Ο Κωστής και Ηλεκτρα Κωνσταντίνα. 21 Μαΐου… σημαντική μέρα για μένα γιατί γιορτάζουν αυτά τα δυο πλάσματα… τα οποία λατρεύω… τα οποία με καθορίζουν και με διαμορφώνουν καθημερινά… ο Έρωτας είναι βαθύς, μεγάλος… Το όνομα που φέρουμε αποτελεί μέρος της ταυτότητας μας.

Η Ηλέκτρα Κωνσταντίνα φέρει το όνομα του παππού της και του προπάππου της. Οι ρίζες της είναι βαθιές, γερές, δυνατές… έτσι θα μπορέσει να σηκωθεί ψηλά, να φτάσει μέχρι εκεί που φτάνει ο νους της, τα όνειρα της… κι ακόμα παραπέρα… όπως έκανε ο Κωστής πριν από εκείνη… Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην κόρη μου! Σ´αγαπώ! Είσαι μαγικό πλάσμα, γεμάτο αγάπη και λάμψη!

Είμαι η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… και θα είμαι όσο αναπνέω. Μπαμπά, μας λείπεις πολύ! Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να σ´αγκαλιάσω, να σε φιλήσω… Να παίρναμε τον @nikosmanakis και να βγαίναμε έξω, να γελάγαμε μέχρι το πρωί… Θα ήθελα να φαντάζομαι ότι είσαι με τον Στάθη και τον Θόδωρο και τα πίνετε στου Φιλιππή… γελώντας… Σ´αγαπώ!".

Θεοδώρα Βουτσά και Κώστας Βουτσάς φωτογραφία

Θεοδώρα Βουτσά και Κώστας Βουτσάς