Δύσκολες στιγμές για τον Λευτέρη Λαζάρου - «Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη»

«Μπορεί να με εκθέσει πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Λευτέρη Λαζάρου - «Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενημερώσει τους followers τους για να μην πέσουν στην "παγίδα" που έχουν φτιάξει άγνωστοι για να τους αποσπάσουν χρήματα.

Ο γνωστός σεφ μπήκε στο «κλαμπ» των ανθρώπων της ελληνικής showbiz που έχουν εξαπατηθεί ανά καιρούς στα social media και έτσι προειδοποίησε τον κόσμο.

«ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΠΑΤΗ!

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη.

Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ.

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Λαζάτου για την απάτη εις βάρος του

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά και θα ζητήσει ποινική δίωξη.

«Το θέμα είναι ο κόσμος που μπορεί να παρασυρθεί. Για αυτό το δημοσίευσα για να προστατεύσω τους συμπολίτες μας. Είχε ξαναγίνει αυτό πριν από δύο μήνες. Σε μία ώρα ο δικηγόρος μου θα είναι στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος. Δεν ξέρω πώς μπορείς να προστατευτείς. Η σχετική διαφήμιση προέρχεται από ξένα sites που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι, γιατί προχώρησα γρήγορα στη δημοσίευση. Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη γιατί είναι κάτι που μπορεί να με εκθέσει πολύ», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου, που έχει "αδειάσει" πολλές φορές το MasterChef.