Ανατριχιαστικό - Mad Clip και Αλέξης Κούγιας είχαν ακριβώς το ίδιο τροχαίο και...αμάξι

«Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην κατασκευάστρια εταιρία»! Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του ποινικολόγου μετά το ατύχημα που είχε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό - Mad Clip και Αλέξης Κούγιας είχαν ακριβώς το ίδιο τροχαίο και...αμάξι

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αλέξης Κούγιας την περασμένη Παρασκευή 15/10. Ο ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, όταν στο δρόμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει στις προστατευτικές μπάρες.

Σήμερα 18/10 μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, όπου πρόβαλλαν αποκλειστικά φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αμάξι, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Mad Clip. Ενώ, τράκαραν και επίσης με τον ίδιο τρόπο, καθώς και ο ποινικολόγος πάτησε νερά πρωτού χάσει τον έλεγχο της Porsche.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το τροχαίο

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε αρχικά.

«Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» ανέφερε στη συνέχεια.

Φωτογραφίες από το "μοιραίο" γρήγορο αυτοκίνητο του Mad Clip πριν γίνει σμπαράλια

Υπόθεση που θυμίζει αυτή του Παντελή Παντελίδη. Όπως κι εκείνος έτσι και ο Mad Clip έχασε την ζωή του πάνω σε ένα τιμόνι, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9.

Ο τράπερ, που επέστρεφε από γάμο φίλου του, έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 του η οποία προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο. Από τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την παραμόρφωση του σπορ αυτοκινήτου είναι βέβαιο πως η ταχύτητα πρόσκρουσής του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο Mad Clip εγκλωβίστηκε στην 911 του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβιστεί -απαιτήθηκαν περίπου 2 ώρες για αυτό- και να μεταφερθεί, χωρίς τις αισθήσεις του, στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξε.

Το αυτοκίνητο του traper ήταν μία Porsche 911 Turbo, του 2011. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γρήγορο αυτοκίνητο απόδοσης 500 ίππων, στους πίσω τροχούς. Διαθέτει έναν 6κύλινδρο 3,8 λίτρων κινητήρα με 7-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK. Είναι χαρακτηριστικό πως για το 0 στα 100 km την ώρα επιτάχυνσης, η συγκεκριμένη 911 χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να τα καλύψει…

Mad Clip τροχαίο αυτοκίνητο