Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Ακούστε το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά τους, καθώς εκτός του ότι έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για τις εμφανίσεις του στο J2us, κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι που ήδη βλέπει χιλιάδες προβολές στο Youtube.

Ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, που ακολουθεί πιστά τα βήματα του, βλέπει μεγάλη επιτυχία με πολλούς να αναφέρουν πως οι φωνές τους μοιάζουν απίστευτα πολύ.

Το νέο single λοιπόν του Κωνσταντίνου Παντελίδη «Μείνε» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του οικογένεια της Cobalt Music.

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Παντελίδη

Ειδύλλιο ανάμεσα σε Κωνσταντίνου Παντελίδη και Ελένη Βουλγαράκη;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την Ελένη Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής εξήγησε πως δε θα είχε πρόβλημα να την πέσει στην παρτενέρ του καθώς του αρέσει πολύ σαν κοπέλα ενώ έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι για την Ελένη και τον James. Είμαι μόνος γιατί είναι με άλλον η Ελένη. Θα την έπεφτα στην Ελένη Βουλγαράκη γιατί μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα και μου αρέσει ο εσωτερικός της κόσμος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Στη συνέχεια, έχοντας ακούσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Ευχαριστώ την μαμά του Κωνσταντίνου που είπε ότι με αγαπάει πολύ. Να πω κάτι σοβαρά έχουμε κάνει πολύ πλάκα εκεί πέρα και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν ξέρω αυτό πως μεταφράζεται δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος».