Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίντεο μέσα από το μαιευτήριο - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μετά την γέννα

Το δώρο που παρέλαβε

Βίντεο μέσα από το μαιευτήριο - Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μετά την γέννα
News 18.10.2021 12:57
Από Youweekly Team

Δεν έφταναν τα δώρα που της έδωσε πριν μπει μαιευτήριο (δείτε εδώ) της έστειλε και μια υπέροχη ανθοδέσμη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη κι όσο αναρρώνει λαμβάνει τα πρώτα δώρα!

Ο Νίκος Κοκλώνης από τους πρώτους που έστειλε κάτι για να την συγχαρεί! Η τραγουδίστρια φαίνεται πως πήρε το κινητό στα χέρια της και το πρώτο βίντεο που ανέβασε σε story είναι το παρακάτω:

Το δώρο του Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη

"Είχε έναν δύσκολο τοκετό"

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Mega Καλημέρα: Το μήνυμα που έστειλε on air η Μελέτη στην Στικούδη μετά τη γέννα

Νίκος Κοκλώνης: "9 μήνες τώρα έχει ακούσει τόσα τραγούδια" - Οι ευχές του στην Κατερίνα Στικούδη

Share