«Διέλυσες την οικογένεια για μια σκύλα» - Πήραν διαζύγιο μετά από 8 χρόνια και εκείνη τον ξεμπρόστιασε

"Πόλεμος" ανάμεσα τους! Στη μέση οι δυο τους κόρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Διέλυσες την οικογένεια για μια σκύλα» - Πήραν διαζύγιο μετά από 8 χρόνια και εκείνη τον ξεμπρόστιασε

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν βγει διάφορα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είχε επιβεβαιωθεί, αλλά είχε διαψευσθεί πανηγυρικά. Όμως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως για να είχαν βγει οι εν λόγω φήμες, το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Ο οριστικός χωρισμός τους μετά από 8 χρόνια, έγινε γνωστός μέσα από ανάρτηση στο Instagram. Και όχι μόνο αποκαλύφθηκε ο χωρισμός αλλά... και το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους και τους διέλυσε.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας

Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι, παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και την πληθωρική σύζυγό του και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα. Μετά από 8 χρόνια που είναι μαζί και την απόκτηση δυο παιδιών το ζευγάρι "τράβηξε σε όλα μια κόκκινη γραμμή". Σίγουρα βέβαια το διαζύγιο τους δεν θα είναι καθόλου βελούδινο.

Μάουρο Ικάρντι Γουάντα Νάρα διαζύγιο

Αιτία για να πάρουν διαζύγιο είναι σύμφωνα με τα Αργεντίνικα Μέσα, η China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια η οποία φαίρεται πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, η απατημένη σύζυγος δεν δίστασε να την ξεμπροστιάσει στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Γουάντα Νάρα χωρισμός ανάρτηση

Να σημειώσουμε πως ο Μάουρο Ικάρντι και την Γουάντα Νάρα για να παντρευτεί την Γουάντα Νάρα, την χώρισε από τον τότε σύζυγό της, και συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες. Βέβαια, χωρισμό είχαμε και στην ελληνική showbiz και ανακοινώθηκε σήμερα 18/10 το πρωί.

Για αυτή χώρισαν Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα

China Suarer παίκτης Παρί Σεν Ζερμέν

Λίγα λόγια για τον Μάουρο Ικάρνι

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην παιδική του ηλικία στη Βεσιντάριο και στη συνέχεια έπαιξε στην ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα. Τον Ιανουάριο του 2011 δόθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια και τον Ιούλιο του ίδιου έτους έγινε παίκτης της ομάδας.

To 2013 υπέγραψε στην Ίντερ, στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Έχει αναδειχθεί δύο φορές (2014-2015 και 2017-2018) στην καλύτερη ενδεκάδα της Σέριε Α, ενώ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης για το 2018. Επίσης, ήταν δύο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: τη σεζόν 2014–15 πετυχαίνοντας 22 γκολ μαζί με τον Λούκα Τόνι και τη σεζόν 2017-2018 πετυχαίνοντας 29 γκολ μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ.