Τι συνέβη στο πρόσωπο της Κόνι Μεταξά; Απίστευτες φωτογραφίες

Πρήστηκε και εξήγησε γιατί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τι συνέβη στο πρόσωπο της Κόνι Μεταξά; Απίστευτες φωτογραφίες

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, για ποιο λόγο έχει πρηστεί το πρόσωπό της τις τελευταίες μέρες.

Η Κόνι Μεταξά είναι πολύ ενεργή στα social media, και έτσι πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από θέματα που την απασχολούν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή στο Mega, ταλαιπωρήθηκε πολύ με ένα δόντι που έβγαλε στο οδοντίατρο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πρηστεί πολύ το πρόσωπό της. Η ίδια εξέφρασε την αγανάκτησή της με τα story της.

Το πρησμένο πρόσωπο της Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά πρησμένο πρόσωπο

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για την νέα της εκπομπή

Στο τιμόνι της παρουσίασης του Mega Star δεν θα είναι φέτος η Μαντώ Γαστεράτου αλλά η Κόνι Μεταξά, με την πρώτη να φαίνεται ενοχλημένη, μιας και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχε γίνει μια πρώτη συνάντηση και μια πρώτη συζήτηση τον Ιούλιο για το MEGA Star, λίγο πριν τις διακοπές.

Έφυγα με την αίσθηση ότι θα συνεχίσουμε και θα είμαστε παρέα στην καινούργια σεζόν. Αλλά τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία μας».

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια πρόκειται να είναι η νέα παρουσιάστρια και το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και απάντησε σχετικά με το εν λόγω θέμα.

«Δεν είναι δικιά μου δουλειά. Είναι μόνο δουλειά του καναλιού αυτό. Δεν έχω εγώ να κάνω κάτι με την επιλογή τους», είπε χαρακτηριστικά.