Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα παρενόχληση από όταν ήμουν 12 χρονών»

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα παρενόχληση από όταν ήμουν 12 χρονών»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (18/10) ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα, όταν ήταν 12 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου εξήγησε πως η παρενόχληση αυτή δεν ήταν βίαιη, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλάει για την παρενόχληση που δέχθηκε.

Η εξομολόγηση του Στράτου Τζώρτζογλου για την παρενόχληση που δέχθηκε

«Δέχτηκα παρενόχληση από όταν ήμουν 12 χρονών, ήμουν σερβιτόρος. Ερχόντουσαν στα τραπέζια που δούλευα κάποιοι κύριοι και με γλυκοκοίταζαν. Η παρενόχληση που έχω δεχτεί δεν ήταν βίαιη, προς Θεού. Το καταλάβαινες από την επιθυμία του άλλου, το βλέμμα του ή την πρότασή του.

Πολύ ευγενικά το αρνιόσουν και νόμιζες ότι όλα έχουν λυθεί. Δεν ήταν ακριβώς έτσι, όμως, τα πράγματα γιατί κάποιοι το έπαιρναν περίεργα και έκαναν κάποια τηλεφωνήματα και φυσικά έχανες δουλειές. Μου έχει τύχει και σκηνοθέτης που να τον πάρα εγώ στη δουλειά και να μου εκφράσει την ερωτική του επιθυμία και να μην μπορώ να δουλέψω μαζί του και να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμα και αν έβαζα εγώ τα χρήματα, δεν έχει καμία σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στράτος Τζώρτζογλου: "Περιμένω όπου να ναι να..." - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με την Σοφία Μαριόλα

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την παρουσία του σε θεατρική πρεμιέρα. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το νέο κοινό του επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος -που συγκίνησε με τις δηλώσεις του για την απώλεια της μητέρας του- ανέφερε πως σε λίγο καιρό θα ανοίξει το δικό του γυμναστήριο με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

«Περιμένω όπου να ναι να ανοίξει το νέο μας παιδί με τη Σοφία, το οποίο δεν είναι από την κοιλιά. Δεν είναι μωρό. Είναι γυμναστήριο το οποίο ανοίγει σε μια εβδομάδα περίπου».