GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ραφαέλας Ροδινού μετά την αποχώρησή της

«Επειδή δεν είμαι καμία σνομπ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση της Ραφαέλας Ροδινού μετά την αποχώρησή της

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM (18/10) προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ραφαέλα Ροδινού.

Συγκεκριμένα, το επίδοξο μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της κατά την συμμετοχή της στο ριάλιτι, συνοδευόμενες από μια τρυφερή λεζάντα.

Η Ραφαέλα έγραψε χαρακτηριστικά: «Back to Normality! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά!

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την @vicky_koulianoy και τον αγαπημένο coach @yiorgoskaravas_official για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση!

Υστ1: επειδή δεν είμαι καμία σνομπ βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω σε οοοολα τα μηνύματα.

Υστ2: the best are yet to come Goodnight».

Η πρώτη ανάρτηση της Ραφαέλας Ροδινού μετά την αποχώρησή της από το GNTM 4

Σε εκπομπή του OPEN η Ραφαέλα Ροδινού - Αγνώριστη και με διαφορετικό μαλλί

Λίγο το ύψος, λίγο τα ράστα, λίγο η ομορφιά της και λίγο το makeover που της κάνανε, η Ραφαέλα Ροδινού είναι σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού GNTM.

Μπορεί οι περισσότεροι να την γνωρίσαμε φέτος, ωστόσο η Ραφαέλα έχει ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση και μάλιστα πέρσι.

Το νεαρό μοντέλο συγκεκριμένα είχε πάρει μέρος στο Style me Up που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Η ίδια που είναι αγνώριστη και με τελείως διαφορετικό look, είχε αποκαλύψει στη Μαρία Μπακοδήμου ότι είχε λάβει και τον τίτλο της σταρ Ελλάς.

Ποια είναι η Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το… άφθονο φαγητό.

Μotto: “Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε τον προορισμό του”

GNTM 4 Ραφαέλα Ροδινού