GNTM 4 - highlights 18/10: Ο άγριος καβγάς, η συγκίνηση της Κουλιανού, τα κλάματα και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 18/10: Ο άγριος καβγάς, η συγκίνηση της Κουλιανού, τα κλάματα και η αποχώρηση

Πολλές συγκινήσεις είχαμε στο χθεσινό 19/10 επεισόδιο του GNTM 4. Στο τέλος ωστόσο, ένας παίκτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και το όνειρο του για τον τίτλο να φτάσει στο τέλος.

Αναλυτικά τα 19/10 highlights του GNTM 4

Το επεισόδιο 18/10 του GNTM 4, φαίνεται πως θα είχε αρκετές ανατροπές μιας και το φαβορί φαίνεται να είναι εκτός, αλλά και καταιγιστικές εκπλήξεις σαν εκείνη που είδαμε πριν από λίγα λεπτά καθώς ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι του GNTM όπως είναι λογικό έχουν βρει ήδη τις ισορροπίες τους αλλά και τις παρέες τους. Έτσι λοιπόν δεν έχουν αργήσει και οι "διαφωνίες" αλλά και οι τσακωμοί καθώς όπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα αγόρια.

Η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, πόσο μάλλον με τόσα άτομα μέσα σε ένα σπίτι. Τα επίδοξα top models ξύπνησαν με διάθεση για κάθε είδους ξεκαθάρισμα! Τι συνέβη άραγε;

Το "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" δεν άργησε να έρθει ανάμεσα σε Άννα και Ραφαέλα

Έχει παρατηρηθεί πως η σχέση ανάμεσα στην Άννα και την Ραφαέλα δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό μιας και οι δυο τους αρκετά συχνά έχουν "τσακωθεί" μεταξύ τους.

Όπως καταλαβαίνουμε η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού. Έτσι λοιπόν, οι δυο τους τα λύσανε αφού η συμφιλίωση τους περιείχε αλεύρι και... αυγά!

Τα "έσπασαν" στην πασαρέλα τα επίδοξα μοντέλα

Μέσα σε όλα, το concept είναι ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show είναι στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

"Λύγισε" η Βίκυ Κουλιανού - Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία;

Από τη νικήτρια ομάδα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, θα επέλεγε ένα μοντέλο το οποίο θα φωτογραφηθεί στην καμπάνια των ρούχων του.

Η Βίκυ Κουλιανού στο τέλος του show συγκινήθηκε και έδωσε συγχαρητήρια στην παραγωγή για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Μάλιστα, ευχαρίστησε τα μοντέλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν και το πώς την άκουγαν.

Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα - Τι συνέβη

Η πίεση στο σπίτι του GNTM 4 για τα επίδοξα μοντέλα, φαίνεται πως τους έχει επηρεάσει ιδιαίτερα καθώς στο χθεσινό concept ήταν ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Μέσα σε όλα όταν ήρθε η ώρα για την Όλγα να αξιολογηθεί για την φωτογραφία της φάνηκε αρκετά απογοητευμένη καθώς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Η ίδια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα αφού πρώτα ο Θάνος της είπε "Σ'αγαπώ". Άραγε ποια είναι η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι;

Ανατροπή σοκ - Ποιος αποχώρησε από το σπίτι;

Η ημέρα για τα επίδοξα μοντέλα, ξεκίνησε με ένα μήνυμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που προετοίμαζε τα παιδιά για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Αυτή τη φορά η πασαρέλα έγινε πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Όλα τα μοντέλα δούλεψαν σκληρά σε ένα concept με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ακόμα και για έναν έμπειρο επαγγελματία. Ποιο πρόσωπο δεν κατάφερε να συνεχίσει το μαγικό ταξίδι στο GNTM 4;

TAGS