Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - Η καλεσμένη της εμφανίστηκε με κοιλιά τούρλα

«Περιμένεις μπεμπέ;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - Η καλεσμένη της εμφανίστηκε με κοιλιά τούρλα

Άφωνη έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, όταν η καλεσμένη της εμφανίστηκε στο πλατό με την κοιλίτσα της φουσκωμένη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Ένα γεγονός που η παρουσιάστρια δεν γνώριζε.

Ο λόγος για την Μαρίνα Γρηγορίου η οποία φιλοξενήθηκε από την εκπομπή για να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 4, όπου είχε συμμετάσχει στο παρελθόν.

«Ωχ έχεις μπεμπέ; Αγόρι έχεις ε;», της είπε με την παίκτρια να αποκαλύπτει πως είναι στο πέμπτο μήνα αλλά ακόμη δεν γνωρίζει το φύλο.

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με την εγκυμοσύνη της Μαρίνας Γρηγορίου

Ο γάμος της Μαρίνας Γρηγορίου λίγο πριν γίνει μαμά

Τα σκαλιά του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης ανέβηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) η Μαρίνα Γρηγορίου. Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του GNTM.

Το επίδοξο μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιώργο Κελίδη, και στο πλευρό της ήταν φίλοι, συγγενείς αλλά και πρώην συμπαίκτριες της.

Όπως είδαμε μέσα από αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν στα social media, το παρών έδωσαν η Πόπη Γαλέτσι, η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Σπυρούλα Κάιζερ η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη.

Η Μαρίνα Γρηγορίου είναι μάλιστα έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και σε λίγο καιρό θα το φέρει στον κόσμο!

 λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε