«Πέφτω από τα σύννεφα» - Συγκλονισμένη η Σοφία Μανωλάκου με τον τρίτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

«Είναι ένα καλό παιδί, πολύ ευγενικός, με σεβασμό...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πέφτω από τα σύννεφα» - Συγκλονισμένη η Σοφία Μανωλάκου με τον τρίτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Πρωινό είχε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Σοφία Μανωλάκου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο κίνημα Me Too με τον τέταρτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό.

Η ίδια εξήγησε πως πριν λίγο καιρό είχε συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο ηθοποιό και οι δυο τους είχαν άριστες σχέσεις.

Το σχόλιο της Σοφίας Μανωλάκου για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

«Πριν κάποια χρόνια συνεργαστήκαμε. Πέφτω από τα σύννεφα. Είναι ένα καλό παιδί, πολύ ευγενικός, με σεβασμό, χαμηλών τόνων. Δεν είχα υποπτευθεί τίποτα. Είχα μία πολύ ωραία συνεργασία. Όσο τον έζησα, έχω μία καλή εικόνα για εκείνον. Εκπλήσσομαι.

Πρέπει να ανοίξουμε τα στόματά μας και να μιλήσουμε. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν κακό και σωματικό και ψυχολογικό, πρέπει να βγούμε και να το καταγγείλουμε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει από εκεί και πέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μανωλάκου.

Δείτε το σχετικό σημείο στο 4.51′:

«Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα»

Η Σοφία Μανωλάκου αποκάλυψε πως έχει βιώσει bullying και περιέγραψε το περιστατικό με συνέντευξη που δίνει στη Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Όπως εξομολογήθηκε έχει αντιμετωπίσει λεκτική βία από γυναίκα, η οποία την κορόιδευε μπροστά σε συναδέλφους, μειώνοντάς την.

«Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα. Με περιφρονούσε, με κορόιδευε μπροστά σε συναδέλφους, μειώνοντάς με μόνο και μόνο για να κάνει χιούμορ και να φανεί έξυπνη στους άλλους. Υπήρχαν φορές που δεν έβγαινα από το καμαρίνι μόνο και μόνο για να μην τη συναντήσω εκτός σκηνής. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα έβαλα με τον εαυτό μου. Πίστεψα ότι εγώ φταίω που με κοροϊδεύει. Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι το πρόβλημα δεν το είχα εγώ, αλλά εκείνη», εξομολογείται η Σοφία Μανωλάκου. Ενώ, εξελίξεις έχουμε με την Λίνα Μενδώνη και την στάση της απέναντι σε όσα συμβαίνουν.

Σοφία Μανωλάκου bullying