GNTM 4: "Η Κυβέλη έχει χάσει πολλές δουλειές εξαιτίας..." - Η σοκαριστική αποκάλυψη του συντρόφου της

Μίλησε ανοιχτά για όσα έχει αντιμετωπίσει η ίδια στον χώρο του μόντελινγκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού GNTM 4 είναι αναμφίβολα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το επίδοξο μοντέλο είναι μάλιστα εδώ και καιρό σε σχέση με τον Μάριο Κρητικό.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε μερικά πράγματα για την ίδια και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει χάσει αρκετές δουλειές εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης, ένα θέμα για το οποίο έχει αναφερθεί κι η ίδια.

Η αποκάλυψη του συντρόφου της Κυβέλης από το GNTM 4

Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης