Κάγκελο η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - «Με κατασκοπεύεις, αφήνω ανοιχτή την πόρτα και με...»

Ο απίστευτος διάλογος με συνεργάτη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάγκελο η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - «Με κατασκοπεύεις, αφήνω ανοιχτή την πόρτα και με...»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε οικογενειακός, το οποίο σπάνια συμβαίνει στα τηλεοπτικά προγράμματα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μόλις το παρατήρησε έμεινε κάγκελο και το σχολίασε όπως μόνο εκείνη γνωρίζει καλά.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με ένα blue black παντελόνι, ένα στιλ που προτίμησε και... ο Σάββας Πούμπουρας που έβαλε ένα λευκό t shirt με επίσης ένα blue black παντελόνι.

«Ελένη, αρχίζω και νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες! Με παρακολουθείς! Ε, δεν μπορούμε να είμαστε ακριβώς το ίδιο ντυμένοι σήμερα! Είπα και εγώ να αλλάξω και έχουμε ντυθεί και οι δυο για παρέλαση...», της είπε ο συνεργάτης της.

Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Τέτοια μου λες….Με κατασκοπεύεις, αφήνω ανοιχτή την πόρτα και… με βλέπετε όλοι, πες την αλήθεια».

Απίστευτη εικόνα από την εκπομπή της Μενεγάκη

 Ελένη Μενεγάκη  MEGA

Επέστρεψε στην εκπομπή της Μενεγάκη παλιός της συνεργάτης

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του MEGA, πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, στην παρέα της αντάμωσε και πάλι τηλεοπτικά με παλιούς της συνεργάτες καθώς τους ήθελε στην ομάδα της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/10 είδαμε πως ένα ακόμη παλιός συνεργάτης της, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος παρουσίασε μία ξεχωριστή συνταγή. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να καλωσορίσει τον Γιώργο Παπακώστα είπε στον αέρα:

«Αυτό το άτιμο παιδί…, έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές μαζί του, έχω φάει πολύ καλά από τα χεράκια του, αλλά έχω γελάσει και πάρα πολλές στιγμές γιατί ξεχνούσε να έρθει στην εκπομπή. Αλλά ήταν πάντα τόσο γλυκός, τόσο ευχάριστος και καλός μάγειρας, καλοτρώγαμε στα χεράκια του».