Αθηνά Οικονομάκου: Συγκίνησε το μήνυμα για τα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη

Η υπέροχη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Συγκίνησε το μήνυμα για τα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ευχηθεί στην κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Μετά την τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την αγαπημένη του σύζυγο, σειρά πήρε η καλύτερη φίλη της ηθοποιού.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε τις δύο καλές φίλες να έχουν τσακωθεί, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου είχε εξηγήσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει απλά οι δυο τους δεν είχαν χρόνο να βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τη Βάσω Λασκαράκη

«Να σε χαιρόμαστε Σου μου!! Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και ακόμη παραπέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στην ανάρτηση που έκανε για τη Βάσω Λασκαράκη.

Αθηνά Οικονομάκου Βάσω Λασκαράκη

«Με τη Βάσω Λασκαράκη προσπαθούμε να...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Όπως είπε, προσπαθεί να κρατάει μία κοινή γραμμή με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο δεν αντέχει να είναι αυστηρός με την κόρη του. Το πρώην ζευγάρι δείχνει να διατηρεί καλές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε μία φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τι έγραψε).

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες.

Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι:

«Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».