«Θέλω λίγο να ηρεμήσετε...» - Η επική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Αποκάλυψε την ηλικία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλω λίγο να ηρεμήσετε...» - Η επική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλε για τα γενέθλιά της, ενώ έστειλε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα χρόνια που έχει ζήσει.

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη που δέχθηκε υπέροχες ευχές από φίλους και συγγενείς της (δείτε εδώ το υπέροχο μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου για την κολλητή της), αποκάλυψε και την ηλικία της.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

«Θέλω λίγο να ηρεμήσετε… σήμερα κλείνω τα 42! Διασκεδάστε τα χρόνια που περνάνε με τις χαρές, τις λύπες, τα όμορφα, τα δύσκολα. Όλα μα όλα μας πάνε παρακάτω, μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο σοφούς… #keepcalmitsmybirthday #birthdaygirl» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Βάσω Λασκαράκη.

Η συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στο πώς εξελίχθηκε η σχέση τους όταν γνωρίστηκαν.

Βέβαια, στη συζήτηση που έκαναν, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει και μία εξαιρετικά αμήχανη ερώτηση στη Βάσω Λασκαράκη.

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούν. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη όταν γνώρισα τον Λευτέρη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλά “μήπως”, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα!

Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το “θα το αφήσω να με πάει”. Όταν καταλαβαίνεις ότι τα λάθη είναι για να πηγαίνεις παρακάτω όχι για να τιμωρείσαι απελευθερώνεσαι», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.