Με τα δίδυμα στα μάρσιπο βόλτα στο Κολωνάκι - Τρυφερές φωτογραφίες από Τανιμανίδη και Μπόμπα

Απερίγραπτη ευτυχία για τέσσερις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τα δίδυμα στα μάρσιπο βόλτα στο Κολωνάκι - Τρυφερές φωτογραφίες από Τανιμανίδη και Μπόμπα

Φουλ πρόγραμμα για τον Σάκη Τανιμανίδη, που μπαλαντζάρει καθημερινά την οικογενειακή ευτυχία με τα επαγγελματικά του. Τηλεοπτικά θεωρείται σίγουρος ο ρόλος του στην παρουσίαση της Φάρμας για το Β' μισό της σεζόν, ωστόσο παράλληλα «τρέχει» ορισμένα δικά του projects και γι' αυτό τον λόγο βρέθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στις Κάννες (δείτε εδώ φωτογραφίες), αφήνοντας πίσω ως κύρια “υπεύθυνη” με τα μωρά την Χριστίνα Μπόμπα, που κι εκείνη επέστρεψε στο γραφείο μετά από τέσσερις μήνες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ο παρουσιαστής γύρισε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όμως δεν έμεινε λεπτό να ξεκουραστεί. Δεν είναι υπερβολή, άλλωστε, να πούμε ότι για χάρη της Χριστίνας και των δίδυμων κοριτσιών του, της Αριάννας και της Φιλίππας, ξεχνά την κούραση και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η οικογένεια Τανιμανίδη στο Κολωνάκι

Έτσι, λοιπόν, όταν τον συναντήσαμε την Κυριακή στο Κολωνάκι, ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά την ίδια ώρα που έκλειναν τα μάτια του, έσφιγγε στην αγκαλιά του την κορούλα του και έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να βρίσκεται αλλού, παρά στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων. Το ζευγάρι Τανιμανίδη-Μπόμπα περπάτησε για λίγο με τις κόρες του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι για να... χουχουλιάσει με την ησυχία του.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Ευτυχία για τέσσερις

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια Τανιμανίδη-Μπόμπα. Ανάμεσα, βέβαια, στις άυπνες νύχτες και τις ανησυχίες που συνεπάγονται ένα σπίτι με δίδυμα, υπάρχει μια απίστευτη γαλήνη και ευτυχία, η οποία φαίνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρώτο πράγμα που έκανε ο Σάκης γυρίζοντας από τις Κάννες ήταν να αγκαλιάσει τις κόρες του, ενώ και την Χριστίνα δεν την πείραξε καθόλου που είχε περισσότερο χρόνο μαζί τους, εν τη απουσία του.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 20/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ