GNTM 4: Τον είχαν για φαβορί αλλά βρίσκεται εκτός σπιτιού - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Αυτό κι αν ήταν ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Τον είχαν για φαβορί αλλά βρίσκεται εκτός σπιτιού - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μπορεί να τον είχαν όλοι για φαβορί μέσα στο GNTM 4, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται εκτός σπιτιού και υπάρχει φωτογραφία που το αποδεικνύει! Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη.

Το νεαρό μοντέλο μπήκε πολύ δυναμικά μέσα στο παιχνίδι και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές λήψεις, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον φετινό Ηρακλή, μιας και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, είτε μια οικειοθελής αποχώρηση που φημολογείται ότι έχει γίνει από μεριά του, είτε μια κανονική αποχώρηση από τους κριτές είναι αυτό που πλέον τον κρατά έξω από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Soula Glamorous ήταν αυτή που το επιβεβαίωσε, μιας και μια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο Βασίλης είναι στην εστία Πατρών και τρώει με φίλους.

Η φωτογραφία του Βασίλη Παρωτίδη έξω από το GNTM 4

GNTM 4 τον είχαν για φαβορί αλλά βρίσκεται εκτός σπιτιού

Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης είναι 18 χρόνων και σπουδάζει ψυχολογία στην Αθήνα. Ασχολείται με το modelling επαγγελματικά και το τελευταίο διάστημα γράφει τα δικά του χιλιόμετρα σε εγχώριες πασαρέλες. Όταν δεν είναι στη δουλειά ή στη σχολή, κάνει φανατικά callisthenics και περνά χρόνο με τους φίλους του. Λόγω της ενέργειας και του κεφάτου χαρακτήρα του, οι φίλοι του τον φωνάζουν χαϊδευτικά “Goofy”.

Μέσω του GNTM 4, ο Βασίλης θέλει να διεκδικήσει δουλειές, που θα προκαλέσουν αίσθηση και που θα συζητηθούν. Η δίψα του για νέες εμπειρίες, του δίνει το κίνητρο για να πετύχει κάθε στόχο. Απεχθάνεται την αδράνεια, τη διπροσωπία και τη στασιμότητα και θα βάλει τα δυνατά του για να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει τον τίτλο του GNTM 4.

Motto: “Hungry for more”

Εκτός GNTM 4 ακόμη ένα φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης