Λάουρα Νάργες: Άκρως συγκινητική η ανάρτηση για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

«Μη με αφήσεις ποτέ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Άκρως συγκινητική η ανάρτηση για  τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Η χθεσινή ημέρα για την Λάουρα Νάργες φαίνεται πως ήταν άκρως συναισθηματικά φορτισμένη αφού συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου εκεί την έχουμε δει αρκετές φορές να εκφράζει την αδυναμία που έχει στην οικογένειά της.

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία με τον πατέρα της από την παιδική της ηλικία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «19.10.2013. Η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μια ημερομηνία που απεχθάνομαι… 8 χρόνια πέρασαν χωρίς εσένα και το κενό που άφησες πίσω εξακολουθεί να είναι τεράστιο.

Έχω μάθει πια να ζω με αυτό, αλλά αρχίζω και καταλαβαίνω πόσο τυχερή ήμουν και είμαι που σε είχα και έχω μπαμπά μου σε αυτήν τη ζωή. Χαίρομαι πολύ που μέχρι και σήμερα έχουμε την επαφή μας, μη με αφήσεις ποτέ».

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Λάουρα Νάργες ανάρτηση

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει.

Η Λάουρα Νάργες, στις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως δεν αποφάσισε να χάσει κιλά λόγω της σχέσης της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει τον δεσμό της.

«Η αλλαγή στην εμφάνιση μου έχει ξεκινήσει πολύ πριν τη νέα μου σχέση. Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο Πρωινό, τότε που ήμουν και γω στην εκπομπή, αλλά γνωριμίας μας είχε ξεκινήσει από όταν είχα έρθει στο So You Think You Can Dance. Όταν δεν ζούσα ακόμα καν επίσημα στην Ελλάδα.

Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση. Είναι τόσο όμορφα τα πράγματα που… ναι, έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.