Καλό Μεσημεράκι: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Η φάρσα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Η φάρσα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς.

Αρκετές φορές έχουμε δει διάφορα πρόσωπα να κάνουν εκπλήξεις στον ίδιο. Έτσι λοιπόν το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά καθώς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή προκαλώντας on air έκπληξη.

Η γνωστή σεφ, παριστάνοντας μία νιόπαντρη κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την πεθερά της κατάφερε να μπερδέψει τον παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν την αναγνώρισε τελικά και εκείνη μετά από λίγη ώρα αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, με τον παρουσιαστή να μένει άφωνος, αφού δεν του πέρασε από το μυαλό πώς ήταν εκείνη.

Η φάρσα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Καλό Μεσημεράκι»

Άγριο παρασκήνιο στον ΣΚΑΙ με Μαλέσκου - Μουτσινά! Τι συνέβη

Σύμφωνα με σημερινό 21/9 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ και έγινε, όπως ακούγεται, μεγάλη σφαγή! Έντονο παρασκήνιο υπήρξε τελικά γύρω από την Μόνικα Μπελούτσι, τον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου!

Οι δυο τελευταίοι, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού του Φαλήρου, βρέθηκαν με τα μυαλά στα κάγκελα και όλα αυτά για τα μάτια της σταρ και για το ποια εκπομπή θα της πάρει συνέντευξη!

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί συνέντευξη της Ιταλίδας καλλονής στο Love it της Μαλέσκου (η συνέντευξη είχε κλειστεί εδώ και καιρό και θα δινόταν στην Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε φορώντας ένα εξωπραγματικό νυφικό) τελικά ο Νίκος Μουτσινάς "έκλεψε" τελευταία στιγμή τη χολιγουντιανή ηθοποιό από τα χέρια της ξανθιάς παρουσιάστριας!

Στο κανάλι του Φαλήρου υπήρξε έντονο παρασκήνιο για την αρπαγή της Μπελούτσι από την Μαλέσκου. Οι υπεύθυνοι του καναλιού βλέποντας τα χαμηλά νούμερα του Love it και μπροστά στον κίνδυνο να δουν ελάχιστοι την συνέντευξη αποφάσισαν να πασάρουν την ηθοποιό στο Καλό Μεσημεράκι που έχει καλύτερα νούμερα!

Η συνέντευξη έγινε την Κυριακή και προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9.