Έσκασαν τα ευχάριστα - Ηθοποιός των 8 Λέξεων έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έσκασαν τα ευχάριστα - Ηθοποιός των 8 Λέξεων έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Η Νέλη Αλκάδη η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «8 Λέξεις», έγινε για πρώτη φορά μανούλα και όπως είναι λογικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή και της αρέσει να δημοσιεύεις διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Να τονίσουμε πως η Νέλη Αλκάδη είναι παντρεμένη με τον Περικλή Τουμπανάκη και ο γάμος της έγινε τον Σεπτέμβριο του 2019 με κουμπάρα την Μιμή Ντενίση. Από την άλλη συγκλονίζει η αποκάλυψη ηθοποιού των 8 Λέξεων - «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου»

Η ανάρτηση της Νέλης Αλκάδη

Συγκλονίζει πρώην ηθοποιός των 8 Λέξεων - Την απειλούσε συγγενικό της πρόσωπο

Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Καραγιώργη, που την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά που έπαιζε στον ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από συγγενικό της πρόσωπο. Ποια ωστόσο συμπρωταγωνίστρια της παντρεύτηκε;

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η ζωή μας δεν είναι στρωμένη από ροδοπέταλα. Σε κάθε βήμα μας, είμαστε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Θα πέσουμε και θα σηκωθούμε χιλιάδες φορές. Στη δική μου ζωή, υπήρξαν πολλές στιγμές που έπεσα κάτω και δεν είχα το σθένος να σηκωθώ. Πράγματα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Ευτυχώς, είμαι ευλογημένη, με αληθινούς ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα.

Ειρήνη Καραγιώργη 8 Λέξεις

Είχες δημοσιεύσει κάποια απειλητικά μηνύματα, που είχες λάβει από συγγενικό σου πρόσωπο. Θέλεις να μου μιλήσεις γι’ αυτό; Ποια ήταν η αφορμή; Πήγες στην αστυνομία; Έχει σταματήσει να σε ενοχλεί;

Ο λόγος που βγήκα δημόσια, δεν ήταν για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου, ούτε για να κερδίσω σημασία. Η πρόθεσή μου ήταν να περάσω το μήνυμα σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά, ότι είμαι εδώ και θα σας πολεμήσω με όλα μου τα όπλα και επίσης να προτρέψω άλλους ανθρώπους που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής βία να βγουν να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια. Έχω πάει στην αστυνομία και δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, δεν μου δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. Όταν έφτασε στο σημείο να κάνει βανδαλισμούς, τότε αποφάσισαν να ασχοληθούν. Του προσάψανε κατηγορίες και ευτυχώς σταμάτησε.