Πήγε στην συναυλία της Άννας Βίσση και την κοιτούσαν όλοι - "Φωτιά" στα κόκκινα η Μαρίνα Πατούλη

Φανερά αδυνατισμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήγε στην συναυλία της Άννας Βίσση και την κοιτούσαν όλοι -

Μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μπαίνει σε πασίγνωστο ριάλιτι της τηλεόρασης, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην συναυλία της Άννας Βίσση, όπου απόλαυσε αγαπημένες επιτυχίες. Η πρόεδρος της UNESCO, με το που πάτησε το πόδι της στο θέατρο Άλσος έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλίας συνάντησε την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστές και ευδιάθετες.

Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο κοστούμι, το οποίο δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη. Το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα, ενώ το κόκκινο επίσης κραγιόν της έδινε έναν πιο σικάτο αλλά παράλληλα sexy "αέρα" στην εμφάνιση της.

Να σημειώσουμε επίσης πως η κ. Πατούλη φαίνεται να έχει αδυνατίσει αρκετά.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στην συναυλία τη Άννας Βίσση

Η Μαρίνα Πατούλη στην συναυλία της Άννας Βίσση

Ξανά μαζί Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης; Η δήλωση που προκάλεσε ερωτηματικά

Υπάρχουν πιθανότητες για επανασύνδεση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη, μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους πριν από λίγους μήνες; Οι νέες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ενώ, διέψευσε και την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για την ίδια.

«Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο κόνσεπτ στο ύφος μου», ανέφερε αρχικά.

«Μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός».