Γιώργος Ασημακόπουλος: "Με τον Λιάγκα συναντηθήκαμε, τον χαιρέτησα, αλλά εκείνος..."

"Την αχαριστία ούτε ο Θεός δε τη θέλει!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος:

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν του λέει ούτε «γεια» (δείτε εδώ και τις τελευταίες του δηλώσεις για την σχέση που έχει με τον παρουσιαστή).

Ο νεαρός επιχειρηματίας αναφέρθηκε την ίδια στιγμή στην αποχώρησή του από το Πρωινό μέσα σε λίγες μέρες αλλά και στις σχέσεις του με τους πρώην παίκτες του Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, θέλω να τις μελετήσω. Το “Πρωινό” μου ταίριαζε απλά δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο γι’ αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Με τον Λιάγκα είχαμε κάτι θεματάκια, κάτι unfollow, τέτοιες ιστορίες. Δεν κρατάω κακία σε κανένα. Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, δεν με χαιρέτησε.

Δε μιλάμε με τον Ηλία Μπόγδανο δυστυχώς. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα ότι δεν θα έχω επαφές και μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Εγώ πάντως δεν έχω τσακωθεί μαζί του. Γιατί αυτός λέει ότι ούτε για καφέ δεν θα πήγαινε μαζί μου, δεν ξέρω. Την αχαριστία ούτε ο Θεός δε τη θέλει».

Πήγε στην Καινούργιου και "άδειασε" το Πρωινό

Μπορεί η σεζόν για τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεκινήσε δίπλα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν μέσα σε μια εβδομάδα κιόλας, μιας και ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήταν καθαρά δική του επιλογή να φύγει, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (14/9), ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς κανείς να το περιμένει και μέσα σε όλα δεν δίστασε να "αδειάσει" το Πρωινό.

«Τι όμορφο πλατό! Καλή αρχή, παιδιά, να είστε καλά.

Ναι αποχώρησα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τους αγαπώ, εννοείται τους στηρίζω και τη Φαίη και τον Γιώργο, απλά είδα ότι δεν μου ταίριαζε, δεν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα να αποχωρήσω. Δεν θεωρώ ότι βιάστηκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Είχες άλλα συμφωνήσει και άλλα έγιναν;» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απαντά: «Ε, κάπως έτσι…».