«Με 1 εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινα στο Survivor»

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με 1 εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινα στο Survivor»

Ο Χρήστος Λούλης ρωτήθηκε για το Survivor και με σκοπό να.... απωθήσει τις προτάσεις, αποκάλυψε το "τσουχτερό" ποσό που θα ζητούσε αν ποτέ η Acun Media ερχόταν μαζί του σε επικοινωνία για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πέσει στους στίβους μάχης.

«Δεν θέλω να πάω αλλά για να μην πω “ποτέ” λες “με ένα εκατομμύριο έρχομαι”» δήλωσε για το ριάλιτι επιβίωσης που έχει κάνει πάταγο και επιστρέφει στην τηλεόραση.

«Αυτό που με ενοχλεί με το #metoo είναι ότι υπάρχουν αυθεντίες των οποίων ο λόγος μετράει παραπάνω αλλά σαν να εκμηδενίζεται η προσωπικότητα ενός μικρότερου σε ηλικία ατόμου, ή μιας γυναίκα», είπε στη συνέχεια για το κίνημα, μετά την συγκλονιστική στιγμή που έζησε.

Η συνέντευξη του Χρήστου Λούλη

Είναι επίσημο - Τότε ξεκινά ο νέος κύκλος του Survivor

Το σενάριο περί Survivor All Star φαίνεται πλέον να μην υπάρχει καν στο τραπέζι και αυτό γιατί ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ξεκινήσει το κλασικό Survivor και για την ακρίβεια το Survivor 5.

Το πρωί, συγκεκριμένα, της Τρίτης (21/9), η εκπομπή Πάμε Δανάη επισημοποιήσε ότι θα δούμε τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με Διάσημους και Μαχητές τέλη Δεκέμβρη.

Μάλιστα, πιθανόν να συμμετάσχουν παίκτες από προηγούμενους κύκλους στην ομάδα των Διασήμων. Πρόκειται για τους Γιώργο Χειμωνέτο, Βούλα Παπαχρήστου, Σάββα Γκέντσογλου, Άνθιμο Ανανιάδη και Βασίλης Κούρτης