Κάτια Ταραμπάνκο: "Όταν ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο για την καταγωγή μου"

"Όλοι κάναμε λάθη"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Ταραμπάνκο:

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια που έκανε και μια τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μπούλινγκ που υπέστη σε μικρότερη ηλικία.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο. Παιδάκια ήμασταν και όλα κάνουμε λάθη. Δέχθηκα για την καταγωγή μου κυρίως. Δεν θυμάμαι όμως να έκλαιγα ποτέ, από μικρή ήμουν ένα δυναμικό παιδί. Ήμουν δηλαδή τσαμπουκαλού και δεν μάσαγα πάρα πολύ.

Θυμάμαι ότι που και που με ενοχλούσαν αλλά είχα και τους γονείς μου που μου εξηγούσαν ότι κάνουν κάποια λάθη και γω πρέπει να προχωρήσω. Να μην το παίρνω μέσα μου. Είμαι 70% Ελληνδα και 30% Ουκρανή. Την αγαπώ την Ελλάδα και τη νιώθω πατρίδα μου».

«Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν»

Μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, Η Κάτια Ταραμπάνκο ξέσπασε για τα καλά. Το γνωστό μοντέλο από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Τα σχόλια προς το πρόσωπο της είναι αρκετά και όπως είναι αναμενόμενο η ίδια ενοχλήθηκε κυρίως με τα αρνητικά σχόλια μερικών όταν δημοσίευε ένα βίντεο στο οποίο έχει να κάνει με τις τραγικές φωτιές στην Εύβοια. Η ίδια δεν το άφησε εκεί καθώς αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντως, οφείλω να πω, ότι είναι συγκινητικό το hate που υπάρχει εκεί έξω… Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν, αναπνέεις σε κράζουν. Κανένα πρόβλημα, επιλογή δική μας είναι να προβληθούμε, οπότε και κράξιμο θα φάμε και τα πάντα.

Κοιτάω πάνω τώρα, γιατί λογικά έχω το κείμενο γραμμένο, όπως και στο κείμενο που ανέβασα είχα γραμμένο κείμενο κάτω αλλά κοιτούσα αριστερά, μετά μετακινούταν και κοιτούσα δεξιά, κινούμενη οθόνη παιδιά… ναι.

Οι ίδιοι που τα γράφουν στην κυβέρνηση οι ίδιοι τα γράφουν και σε εμένα. Καλά πήγε αυτό, εντάξει. Δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ εύχομαι υγεία σε όλους, ό,τι αξίζουμε ο καθένας θα το πάρουμε».