Στέφανος Μιχαήλ: Ταξίδι ως τα Μετέωρα με την κούκλα σύντροφό του - Η ανάρτηση στο Instagram

Full in love

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στέφανος Μιχαήλ: Ταξίδι ως τα Μετέωρα με την κούκλα σύντροφό του - Η ανάρτηση στο Instagram

Full in love είναι ο Στέφανος Μιχαήλ με την αγαπημένη του σύντροφο και όπως φαίνεται δεν το κρύβει. Μάλιστα, να τονίσουμε πως η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε λίγους μήνες πριν, μέσα από την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει άκρως τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του, Νάταλι Κάτερ στο Instagram όπου βρίσκονται στα Μετέωρα και όπως είναι αναμενόμενο τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Η ανάρτηση του Στέφανου Μιχαήλ

Στέφανος Μιχαήλ: Έπεσε το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι αδιαπραγμάτευτα από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Η φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram του έκοψαν την ανάσα!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σειρά 8 λέξεις και καθημερινά τον βλέπουμε να παίρνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο του όπως θα δούμε φωτογραφήθηκε από τον Πάνο Γιαννακόπουλο για το περιοδικό Down Town Κύπρου.

Έτσι ανέβασε στον λογαριασμό του κάποιες από αυτές και έβαλε φωτιές! Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει γυμνή φωτογραφία στο instagram! Δείτε την εδώ

στεφανοσ μιχαηλ

Από την άλλη, ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς 8 Λέξεις έγινε νονός, καθώς βάφτισε το μωράκι ενός φιλικού του ζευγαριού. Το μυστήριο τελέστηκε στην Λεμεσό και ο μικρός πήρε το όνομα “Νικόλας”. Από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, από το πλευρό του Στέφανου Μιχαήλ δεν έλειπε η Νάταλι Κάτερ.

Οι δύο τους μάλιστα, πόζαραν αγκαλιά στη δεξίωση έχοντας πίσω τους τον εντυπωσιακό μπουφέ και η Νάταλι δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις εν λόγω φωτογραφίες.

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.