Γιώργος Λιάγκας: «Mίλησα με τον Πετρούνια πριν βγει στον Χατζηνικολάου και μου είπε...»

«Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Mίλησα με τον Πετρούνια πριν βγει στον Χατζηνικολάου και μου είπε...»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για το κίνημα Me Too και τις καταγγελίες. Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως μίλησαν πριν βγει στον Νίκο Χατζηνικολάου και ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Λευτέρη Πετρούνια

Λιάγκας και Σκορδά "κατακεραυνώνουν" τον Πετρούνια μετά τις δηλώσεις του για το Metoo

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά σχολίασαν χθες 21/10 το επίμαχο αυτό απόσπασμα, με τους παρουσιαστές να μην υποστηρίζουν τις απόψεις του, το ίδιο και η ομάδα του Happy Day.

«Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει» είπε ο Βαγγέλης Περρής αρχικά μετά την προβολή του αποσπασμάτος.

Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά σχολίασε: «Άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις».

Με την σειρά της, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Πρώτα από όλα δε μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».