«Καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους...» - Η Άννα Βερούλη έκραξε τον Λευτέρη Πετρούνια

Οι δηλώσεις του σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους...» - Η Άννα Βερούλη έκραξε τον Λευτέρη Πετρούνια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Άννα Βερούλη με αφορμή το σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα Me Too και τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του αθλητισμού.

Η Άννα Βερούλη πρότεινε στον Ολυμπιονίκη να ασχοληθεί με τους κρίκους και να αφήσει στην άκρη τα σοβαρά αυτά θέματα.

Το σχόλιο της Άννας Βερούλη για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Λευτέρης έκανε αυτή τη δήλωση. Δηλαδή, ένα ολόκληρο κίνημα με τα λόγια του το διαγράφει;

Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. οι γυναίκες και οι άντρες οι οποίοι μίλησαν, οι άνθρωποι που τόλμησαν να μιλήσουν και επιτυχημένοι ήταν και δεν φοβήθηκαν και έλυσαν τα εσωτερικά τους θέματα και βγήκαν προς τα έξω για να μπορέσουν να δώσουν την ώθηση και στον άλλον κόσμο να βγει να μιλήσει.

Εγώ θα πρότεινα στον Λευτέρη καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους που είναι πάρα πολύ καλός και τον χειροκροτάμε όλοι και να πάψει να μιλά», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βερούλη.

«Mίλησα με τον Πετρούνια πριν βγει στον Χατζηνικολάου και μου είπε...»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για το κίνημα Me Too και τις καταγγελίες. Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως μίλησαν πριν βγει στον Νίκο Χατζηνικολάου και ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».