Ανατρεπτική έναρξη για την Ελένη Μενεγάκη - Την έπιασε απροετοίμαστη στο καμαρίνι η κάμερα

Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατρεπτική έναρξη για την Ελένη Μενεγάκη - Την έπιασε απροετοίμαστη στο καμαρίνι η κάμερα

Με έναν διαφορετικό τρόπο αποφάσισε να ξεκινήσει τη σημερινή (22/10) εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια παρέμεινε στο καμαρίνι της παρόλο που είχαν πέσει οι τίτλοι αρχής και έτσι υποδέχθηκε το κοινό από εκεί.

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν μόνη της, αφού μαζί της στο καμαρίνι είχε την καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε στη συνέχεια και στο πλατό της εκπομπής και εννοείται πως έκανε χαμό με τις δηλώσεις της.

Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη έχει ενσωματώσει στο καμαρίνι της στο πλατό της εκπομπής της.

Η έναρξη της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το καμαρίνι

Τόσο κόστισε το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός, λοιπόν, και από όσο δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης είχε λείψει αρκετά στο τηλεοπτικό κοινό!

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Να σημειωθεί πως από την πρώτη κιόλας εβδομάδα παρουσιάστρια και ιθύνοντες άρχισαν να πειραματίζονται με το εν λόγω πλατό.

Το πρωί της Δευτέρας (27/9) λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο από ότι στην πρεμιέρα, αφού η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν κάθονταν στον γνωστό τεράστιο καναπέ που τους είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι, στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, συζητούν τα θέματα της ημέρας. Το τραπέζι αυτό μπήκε στο σημείο όπου μέχρι τώρα, η παρουσιάστρια διαφήμιζε τα προϊόντα της εκπομπής.

Όσο περνούν οι ημέρες βλέπουμε και τους φωτισμούς πίσω από την ξανθιά παρουσιάστρια να αλλάζουν... Για να δούμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέχρι το τέλος της σεζόν!