Βίντεο ντοκουμέντο - Το φαβορί του GNTM 4 εκτός σπιτιού

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο - Το φαβορί του GNTM 4 εκτός σπιτιού

Μπορεί προς το παρόν στα επεισόδια που παρακολουθούμε στο GNTM 4 να είναι ακόμα πολύς κόσμος μέσα στο σπίτι, ωστόσο στην πραγματικότητα, τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν προχωρήσει πολύ και πολλοί από τους παίκτες βρίσκονται έξω.

Ανάμεσα σε αυτούς και ένα από κορίτσια του GNTM 4, το οποίο μάλιστα ήταν και από τα μεγαλύτερα φαβορί που είχαν περάσει (δείτε εδώ ποια είναι η τελική πεντάδα).

Η παίκτρια του GNTM 4 που βρίσκεται εκτός σπιτιού

Ο λόγος για την Αγάπη Μπρουκς, την παίκτρια που στην οντισιόν της είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της. Η Αγάπη απαθανατίστηκε από χρήστες του Instagram να κάνει βόλτες με τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη για τη νέα αποχώρηση έκανε η Soula Glamorous, η οποία συγκέντρωσε όλο το υλικό που είχε για την Αγάπη και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος λογαριασμός αποκαλύπτει κάποια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4.

Λίγα λόγια για την Αγάπη Μπρουκς

Η Αγάπη είναι 18 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και με ρίζες από Ελλάδα και Κούβα. Περνά την καθημερινότητα της στα γήπεδα, αφού αγωνίζεται στην Α1 γυναικών με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Το modelling προέκυψε τυχαία, όταν ένα πρακτορείο την είδε και της πρότεινε συνεργασία.

Η Αγάπη έρχεται στο GNTM 4, κάνοντας ένα time out από τις σπουδές, που προγραμματίζει, στη μοριακή βιολογία, ελπίζοντας πως ο διαγωνισμός θα της δώσει «πάσα» ώστε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα επαγγελματικά. Αισιόδοξη, συναισθηματική και μεθοδική, θα βάλει τα δυνατά της για να προκριθεί στον τελικό, με αρχή τους κανόνες του fair play, που εφαρμόζει στα παρκέ.

Μότο: “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars”

GNTM 4 Αγάπη Μπρουκς