GNTM 4 - spoiler: Αυτή είναι η τελική 5άδα

Προσοχή ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - spoiler: Αυτή είναι η τελική 5άδα

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στους top 14 του GNTM 4, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ και ήδη βρίσκονται μια ανάσα πριν από τον τελικό. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν, όμως αυτό που έφτασε στα χέρια μας λέει για τους 5 παίκτες του τελικού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που έχουν καταφέρει να... κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους και να φτάσουν μια ανάσα πριν από το έπαθλο.

Αυτή είναι η τελική 5αδα του τελικού του GNTM 4

Σύμφωνα με δημοσιεύματα 5άδα φτάνουν: Αγγαίος Ποθητός, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, Όλγα Ντάλλα, Ναπολέων Μάριος Μήτσης και Στυλιανός Φλωρίδης. Αυτή όμως θα είναι η επόμενη αποχώρηση "βόμβα".

Αυτή είναι η τελική 5άδα του GNTM 4

Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Μπορεί να μην έχουν μπει ούτε ένα μήνα μέσα στη βίλα του GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως... ερωτεύτηκαν ήδη! Ο λόγος για την Όλγα και τον Θάνο.

Η νεαρή παίκτρια και πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξέσπασε σε κλάματα όσο ήτουν στο πλατό καθώς δεν άκουσε καθόλου καλές κριτικές για την φωτογράφιση της.

Ωστόσο, ένα "σ'αγαπώ" του Θάνου προς εκείνη ήταν αρκετό για να την συγκινήσει ακόμα περισσότερο, με την ίδια να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως τον αγαπά και αυτή πολύ.

«Ο Θάνος είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο μέσα στο παιχνίδι και τα λόγια του με άγγιξαν πάρα πολύ και επειδή ήμουν γενικά φορτισμένη εκείνη τη στιγμή, ε με λύγισε ο τύπος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι μου είπε γιατί είναι κάτι δικά μας αλλά είναι πραγματικά πολύ πολύ γλυκούλης και καλός και μου δίνει δύναμη» είπε η Όλγα λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχε ένας έρωτας μεγάλος για τα δύο επίδοξα μοντέλα!

 Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4