Θεοδώρα Ρασέλ: «Αποφάσισα να σπουδάσω γιατί θέλω να φύγει από πάνω μου η ρετσινιά του ριάλιτι»

«Δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεοδώρα Ρασέλ: «Αποφάσισα να σπουδάσω γιατί θέλω να φύγει από πάνω μου η ρετσινιά του ριάλιτι»

Την Θεοδώρα Ρασέλ την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM όπου η ίδια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο των κριτών αλλά και των τηλεθεατών καθώς έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως παλιότερα έχει δεχτεί bullying.

Μεταξύ άλλων η εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» "τσάκωσε" την ίδια όπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα. Η πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε πως θέλει να αποβάλει την… ρετσινιά του ριάλιτι μόδας και αποκάλυψε πως αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «τον λατρεύω τον χώρο της τηλεόρασης και ήταν και αυτός ένας λόγος που πήγα στο GNTM. Δηλαδή η προβολή για να μου έρθει μετά κάποια ευκαιρία.».

«Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία γιατί θέλω αν φύγει από πάνω μου η ρετσινιά , «το παιδί από το ριάλιτι». Δεν είναι ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αν προκύψει να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να μας πει και αυτή»

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Ρασέλ

«Θέλω να γίνω παρουσιάστρια αλλά η Ναταλία Γερμανού μου έγραψε τραγούδι»

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης η Θεοδώρα Ρασέλ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού της έγραψε τραγούδι και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

“Μεταξύ μας θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Αλλά προέκυψαν άλλα πράγματα. Η αγαπημένη μας σε όλους Ναταλία Γερμανού μου έγραψε τραγούδι και κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!

Τα κάνω όλα και συμφέρω!” αποκάλυψε η Ρασέλ για την επερχόμενη συνεργασία της με την παρουσιάστρια του Alpha ενώ πριν λίγες μέρες είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Γραμμέλη.