Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποστομωτική απάντηση της άφησε άφωνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποστομωτική απάντηση της άφησε άφωνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22/10 στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Μέσα σε όλα η ίδια ήταν κυριολεκτικά χείμαρρος μιας και αρκετές φορές πέταξε τις μοναδικές ατάκες που μόνο εκείνη ξέρει να λέει.

Κάποια στιγμή λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. «Πως σε λένε στους Συμπέθερους γιατί έχετε και περίεργα ονόματα» είπε η παρουσιάστρια για να απαντήσει: «Είμαι η Φώτο η Γκιιουλέκα, είμαι η δημοτική σύμβουλος…».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε αστειευόμενος: «Δεν έχεις όμως πρωταγωνιστικό ρόλο». Και τότε ήρθε η φαρμακερή ατάκα της on air: «Τουλάχιστον εγώ έχω πρωταγωνιστικό ρόλο». Αμέσως ο Δημήτρης έχασε το χαμόγελό του και η Ελένη Μενεγάκη έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Κατερίνα Ζαρίφη με την αναφορά στον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν το πρωί της Κυριακής (3/10) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα στην αναφορά που έγινε στον αγαπημένο της πατέρα που έχει φύγει από τη ζωή.

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, δήλωσε «ότι ήταν από παιδί ένα όνειρο για εμένα. Όσο μεγαλώνω καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω».

«Με το που βλέπω τη φωτογραφία του μπαμπά μου, είναι ενστικτώδης η αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς συγκινημένη.