Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου πέθανε στο σπίτι του, κρατώντας μου το χέρι»

«Δε θα ήθελα ο πατέρας μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος να...»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου πέθανε στο σπίτι του, κρατώντας μου το χέρι»
News 22.10.2021 21:46
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη» παραχώρησε δηλώσεις ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της νέας του εκπομπής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο του ξεκίνημα, ενώ έκανε και μία σπάνια δήλωση για την απώλεια του πατέρα του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Στη νέα εκπομπή νομίζω ότι αγγίζουμε πιο πολύ την κοινωνία, δεν είναι μια αμιγώς ιατρική εκπομπή. Ασχολείται πολύ με την ψυχολογία, με τη διατροφή, έχει ενότητες που έχουν να κάνουν με την οικολογία, ενότητες για το άντρα και το παιδί», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με όσα θα δούμε στη νέα του εκπομπή.

Για την μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η πρόληψη. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Όταν το ανακαλύψαμε είχε εξαπλωθεί σχεδόν παντού. Η ενασχόληση με τα ιατρικά με έχει κάνει να κοιτάζω κατάματα τις ασθένειες. Αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος του θανάτου.

Τον αισθάνθηκα όταν πέρασα κοροναϊό και ήταν ένας φόβος που με σημάδεψε. Ο πατέρας μου πέθανε κοντά στα παιδιά του, στο σπίτι του, κρατώντας μου το χέρι. Είναι ωραίο να αποχαιρετάς έτσι τους γονείς σου. Δε θα ήθελα ο πατέρας μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος να πεθάνει μέσα σε μια ΜΕΘ».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

"Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή"

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης το πρωί τηου Σαββάτου (16/1). Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν νόσησε από τον κορωνοϊό.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου. Είτε το βιώνεις βαριά, όπως εγώ είτε το βιώνεις πιο ελαφριά. Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή προφανώς καθώς ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ ισχυρό και σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Φοβήθηκα.

Πρόσεχα πολύ αλλά τελικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν λέμε πανδημία και υπάρχει ένας ιός ανάμεσα μας, υπάρχει στην κυριολεξία ανάμεσα μας. Δεν ξέρεις πότε, που και γιατί.

Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι αυτή η εκπομπή συνεχίζει για τουλάχιστον 25 χρόνια και είναι πάρα πολλά. Έκλεισε ένας κύκλος και τώρα είμαι κάπου αλλού, ξεκινάω κάτι καινούργιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει και να κοιτάει στο παρελθόν οπότε πάμε για τα καινούργια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Μου λείπει, αλλά πάντα είναι στην καρδιά μου" - Συγκινεί η εξομολόγηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Χαμογελάει ξανά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την άσχημη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Share