Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλος ο Δημήτρης Μηλιόγλου στον Open Weekend - «Δεν μπορούμε να ακούμε ανοησίες! Έλεος!»

Ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Πετράκου

Έξαλλος ο Δημήτρης Μηλιόγλου στον Open Weekend - «Δεν μπορούμε να ακούμε ανοησίες! Έλεος!»
News 23.10.2021 15:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Μηλιόγλου στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” μετά την προβολή αποσπάσματος της συνέντευξης του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό και όλου του χαμού που προκλήθηκε στην συνέχεια ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον τραγουδιστή.

Το ξέσπασμα του Μηλιόγλου κατά του Πετράκου

«Όταν βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο σοβαρότατο θέμα, εγώ και όλοι σεβόμαστε απόλυτα τις θέσεις του οποιουδήποτε Γρηγόρη Πετράκου και καλά κάνει και τις έχει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ας σεβαστεί και ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος και οποιοσδήποτε κύριος Γρηγόρης Πετράκος ότι εκεί έξω υπάρχουν οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους από κορωνοϊό. Έχουν θρηνήσει θύματα. Έχουμε χάσει ξάδερφο στην οικογένεια με δύο παιδιά, νεότατο. Δεν μπορούμε να ακούμε άλλο ανοησίες. Έλεος!».

Έξαλλος ο Δημήτρης Μηλιόγλου στον Open Weekend με τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Πετράκος τα έβαλε και με τον Παπαδάκη εκτός του Λιάγκα

Πρώτα το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας και μετά ο Γιώργος Παπαδάκης στο επίκεντρο του σχολιασμού για τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε στα σχόλια του δεύτερου παρουσιαστή που έγιναν το πρωί της Τετάρτης (20/10) κατά την διάρκεια της εκπομπής του.

Ο Γρηγόρης Πετράκος συγκεκριμένα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook και ζήτησε από τον Γιώργο Παπαδάκη να ανακαλέσει.

Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου στον Γιώργο Παπαδάκη

«Για τη χθεσινή συνέντευξη δε θα πω τίποτα άλλο, άλλωστε μίλησε μόνη της. Μια απάντηση μόνο οφείλω στο Γιώργο Παπαδάκη με το σεβασμό προς έναν παλαιό δημοσιογράφο.

Κύριε Παπαδάκη, είπατε σήμερα το πρωί επί λέξη: «με τον Πετράκο θ ασχοληθώ..; Που τον είχαν χθες στο πρωινό και μέχρι εδώ ακουγόντουσαν τα ευχαριστώ, και μετά όταν βγήκε τους έβρισε;»

Λόγω σεβασμού στην ηλικία και τη μεγάλη σταδιοδρομία σας οφείλω να αποκαταστήσω την πληροφόρηση που σας μετέφεραν λάθος οι συνεργάτες σας, μιας και δεν πιστεύω ότι παρακολουθήσατε ο ίδιος το θέμα…

1ον. Εγώ δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος απ την τηλεόραση μαζί μου. Αντιθέτως το τηλέφωνο μου χτυπάει όλη μέρα από ανθρώπους της τηλεόρασης που μου ζητούν να μιλήσω σε εκπομπές. Αυτές οι εκπομπές δε, συνήθως ή λογοκρίνονται ή κόβονται γι αυτό και όταν με κάλεσαν στο πρωινό ζήτησα να είναι ζωντανή η συνέντευξη.

Να ξανασημειώσω ότι δεν αυτοκαλέστηκα στην εκπομπή. Η εκπομπή με κάλεσε και μάλιστα πολλές φορές.

2ον. Ήμουν ευγενικός καθ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ως οφείλει ένας πολιτισμένος συνομιλητής. Οι οικοδεσπότες μου αντιθέτως με ειρωνεύονταν διαρκώς και προσπαθούσαν να μειώσουν την προσωπικότητα μου. Εγώ είπα με επιχειρήματα όσα ήθελα να πω και έφυγα αξιοπρεπώς χωρίς -όπως λέτε- να ακούγονται τα ευχαριστώ μου ως εκεί. Δεν «εγλυφα» κανέναν, αντιθέτως θα έλεγα. Δείτε το βίντεο…

3ον. Φεύγοντας και ως τη στιγμή που σας γράφω δεν έχω πει λέξη, ούτε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και σε όλα τα κανάλια που με παίρνουν από χθες να σχολιάσω τη συμπεριφορά του κ. Λιάγκα. Αντιθέτως, δημοσίευσα μόνο το βίντεο της συνέντευξης και το έθεσα στην κρίση του κοινού. Δεν έβρισα ποτέ τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Παρακαλώ ανακαλέστε. Είχατε λάθος πληροφόρηση.

Τους έβρισε βέβαια όλος ο κόσμος σε χιλιάδες σχόλια κάτω απ το βίντεο που ο ANT1 δημοσίευσε και εγώ απλά αναδημοσίευσα. Γι’ αυτό δεν ευθύνομαι εγώ αλλά η συμπεριφορά τους που αντί για ουδέτερη δημοσιογραφία ήταν σα να έχω απέναντί μου τους εκπροσώπους της κυβέρνησης με εντολή να με αποδομήσουν. Αντί όμως να αποδομήσουν εμένα κατάφεραν να γίνουν αντιπαθείς στο κοινό.

Τέλος, δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθείτε εσείς μαζί μου. Οι τηλεθεατές σας το ζήτησαν. Εγώ όμως θα συμφωνήσω να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα.

-Για παράδειγμα με αυτά που λένε οι σπουδαίοι επιστήμονες Ιωαννίδης και Κούβελας και καταρρίπτουν όλο το κυβερνητικό αφήγημα…
-Για την τρομερή υπερβαλλουσα θνητότητα το τελευταίο εξάμηνο που δεν αποδίδεται στον ιό.
-Για την κατάρρευση του συστήματος υγείας λόγω της άδικης και τιμωρητικής αναστολής των υγειονομικών.

Ή για παράδειγμα για το φίλο σας το Γ. Τράγκα που ηγείται ενός νέου κινήματος και σας έχει διαφύγει… Άραγε περιμένετε να μπει στη Βουλή για να τον καλέσετε…;
ΥΓ : γυρνώντας χθες στο σπίτι μου άκουσα επί λέξη στο ραδιόφωνο να λένε «ας ανάψουν ένα κεράκι στον Πετράκο εκεί στο Πρωινό, γιατί μετά από πολύ καιρό την ώρα της συνέντευξης του πέρασαν σε τηλεθέαση τη Δανάη. Απλά το αναφέρω.

Για τη χθεσινή συνέντευξη δε θα πω τίποτα άλλο, άλλωστε μίλησε μόνη της. Μια απάντηση μόνο οφείλω στο Γιώργο Παπαδάκη με...

Posted by Grigoris Petrakos on Wednesday, October 20, 2021

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όπως το εκφράζεις είναι φασιστικό...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γρηγόρη Πετράκου

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Γρηγόρη Πετράκο - «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Share