Δημήτρης Ουγγαρέζος για κόντρα Λιάγκα - Πετράκου: «Μας κάνουν να χάνουμε το νόημα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος για κόντρα Λιάγκα - Πετράκου: «Μας κάνουν να χάνουμε το νόημα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα καθώς στην φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βλέπουμε στην εκπομπή «Ελένη».

Από την άλλη αναφέρθηκε και στην κόντρα του Γρηγόρη Πετράκου - Γιώργου Λιάγκα αλλά και για την προσωπική του ζωή. αφού αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει μια οικογένεια παρόλο που ξέρει πως δουλεύει αρκετές ώρες.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Έπρεπε να γίνει η αλλαγή και στο ραδιόφωνο. Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος στο Mega, θέλω πολύ να ξαναπάω τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα νέα του επαγγελματικά βήματα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα κόντρας. Είπε την άποψή του, του πήραν τη συνέντευξη, αλλά από εκεί και πέρα το τι ειπώθηκε μετά είναι δικό τους θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε στο τι είδαμε και ο καθένας να κρίνει αυτό που άκουσε στη συνέντευξη. Τα υπόλοιπα μας κάνουν να χάνουμε το νόημα».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Η Σκορδά και ο Λιάγκας μου κάνουν αναπάντητες»

Μία επική ατάκα αποφάσισε να πετάξει το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας πως ακόμα του κάνουν αναπάντητες.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνουν κάποια αναφορά στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Αχ βρε Δημήτρη! Πόσο καιρό θα μου πάρεις να σε μάθω; Πόσο καιρό; Η Φαίη και ο Γιώργος πόσα χρόνια έκαναν να σε μάθουν;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της απάντησε: «Ακόμη προσπαθούνε. Μου κάνουν αναπάντητες».