"Κόλαφος" ο Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω μετανιώσει για αυτή τη συνεργασία»

«Πριν από περίπου 9 χρόνια...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» του MEGA παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα αφού έγινε πρώτη φορά πατέρας, για το θέατρο και τα απωθημένα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Έχω μετανιώσει για αρκετά από τα πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Πριν από περίπου 9 χρόνια μετάνιωσα για μια επαγγελματική συνεργασία που είχα στο θέατρο. Την έχω μετανιώσει 100%».

«Αν ξεπεράσω τους φόβους μου και η σύζυγος μου ξεπετάει τις υγιείς ναρκισσιστικές της ανησυχίες, καθώς θέλει ως χορεύτρια να επανέλθει στο σώμα της όπως ήταν πριν τον ερχομό του Αλέξανδρου, ίσως και να θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι»

«Δεν νομίζω πως έχω απωθημένα. Ας πούμε, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν έχω και απωθημένο να παίξω γιατί ξέρω ότι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη

Η άκρως συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό του γιου του καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Όπως είναι λογικό ο γνωστός ηθοποιός βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο με την σύντροφό του. (Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνει μαζί της)

Μάλιστα, είναι επίσης αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ίδιος θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση αλλά αυτή τη φορά με τον αγαπημένο του γιο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε χαρακτηριστικά για τα συναισθήματα που νιώθει ως μπαμπάς, για το πώς νιώθει που άφησε το μωρό για λίγο στην γιαγιά και τον παππού, για όλα όσα κάνουν μαζί πατέρας και γιος.

«Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα , αλλά … Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βάλω κάτω απ το ντους μαζί μου, και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .

Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ), ενώ οι άλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα???.Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπάς ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπάς σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε #father #son #alexander #feeding #caring #family».