Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του και το Instagram "έλιωσε"

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του και το Instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και όπως είναι λογικό οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο ερχομός του αγαπημένου τους γιου ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του να μην ήταν τόσο ανοιχτοί στα social media σχετικά με την προσωπική τους σχέση ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο γνωστός σεφ είναι αρκετά ενεργός στο Instagram όπου αρκετά συχνά δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο του.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μετρά μόλις 3,5 μήνες ζωής, με τον μπαμπά του να μοιράζεται μαζί μας ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο, λίγο πριν την Κυριακάκη οικογενειακή τους έξοδο.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρτζίκη

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη μετά τον γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, δίνοντας του το όνομα «Αχιλλέας», σε μία τελετή που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ολόκληρο σίριαλ σχετικά με το πότε και πού θα παντρευτεί ο γνωστός μάγειρας, ο οποίος ήθελε να έχει τις κάμερες μακριά από το μυστήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε έξω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή και προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις για τον γάμο.

«Ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως και επέστρεψε στη δουλειά αντί να πάει ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του, εκείνος απάντησε: «Παιδιά εδώ, δουλίτσα, δουλίτσα».