Τόνυ Δημητρίου για κίνημα #metoo: «Κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια»

«Δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου για κίνημα #metoo: «Κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια»

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε ιδιαίτερα μετά από τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απάτη που συνέβη εις βάρος του πριν από πολλά χρόνια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση.

Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει. Ο Τόνυ Δημητρίου πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90, αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μια δουλειά και βρέθηκα εκτός επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν πριν από 15 χρόνια πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μια μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα που έχουμε κινηθεί νομικά».

«Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί...»

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα μίλησε για τα παιδιά του, την σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του αλλά και για το μαγαζί που έχει ανοίξει.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις.

Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια. Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου συμπλήρωσε: «Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι.

Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα».