Ρένα Βλαχοπούλου: Αποκάλυψη 17 χρόνια μετά - Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν πεθάνει

Δεν το γνώριζε κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρένα Βλαχοπούλου: Αποκάλυψη 17 χρόνια μετά - Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν πεθάνει

Στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Ζαχόπουλος. Ο καλλιτέχνης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου και την τελευταία συνάντηση που είχαν λίγο πριν η ηθοποιός φύγει από τη ζωή.

Η αποκάλυψη για τα τελευταία λεπτά πριν τον θάνατο της Βλαχοπούλου

«Από τη Ρένα αυτό που αποκόμισα ήταν ο σεβασμός που είχε στους συναδέλφους της. Ποτέ δεν θα άκουγες κακή κουβέντα από το στόμα της. Έλεγε πάντα “πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα μιλήσεις για έναν άνθρωπο γιατί μέσα από τη δουλειά του τρώει ψωμί. Και με αυτό δεν παίζεις”. Η Ρένα είναι η πιο αξιοπρεπής προσωπικότητα που έχω συναντήσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μπήκα στο δωμάτιό της λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή. Της λέω “Ρένα μου, βλέπω είσαι πολύ καλύτερα. Άντε κάνε κουράγιο για να πάμε σπίτι. Πώς νιώθεις;”. Και μου απαντάει “μια χαρά Νίκο μου, μια χαρά”. Τόσο αξιοπρεπής. Και ύστερα από λίγα λεπτά έφυγε από τη ζωή», αποκάλυψε.

Ωστόσο, τι απέγινε η βίλα της αγαπημένης και μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης, στην Κέρκυρα; Δείτε φωτογραφία της.

Ρένα Βλαχοπούλου θάνατος

Λίγα λόγια για τη Ρένα Βλαχοπούλου

Η Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ο πατέρας της, Γιάννης Βλαχόπουλος, ανήκε στην αριστοκρατία του νησιού, ενώ η μητέρα της, Καλλιόπη, ήταν κόρη κάποιας υπηρέτριας που εργαζόταν στο σπίτι των Βλαχόπουλων. Οι γονείς της αγαπήθηκαν και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας του νέου, η οποία τον αποκλήρωσε, παντρεύτηκαν κι έκαναν εννιά παιδιά. Τα έβγαζαν πέρα με δυσκολία.

Η Ρένα ήταν το πέμπτο παιδί και πήγαινε συχνά με τον πατέρα της στο αρχοντικό του Κόντε Θεοτόκη, όπου υπήρχε πιάνο, αλλά και μια δισκοθήκη με δίσκους των 78 στροφών. Εκεί είχε την πρώτη της επαφή με τη μουσική και το τραγούδι.