Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Πάτε καλά; Είστε αισχροί»

Τι συνέβη και ξέσπασε στο πλατό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Πάτε καλά; Είστε αισχροί»

Έξαλλη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε λόγω διάφορων σχολίων που έχουν γίνει στα social media και αφορούν τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και πολλές ημέρες και μετά από μια επιδείνωση που είδε, κατάφερε να βγει νικητής και να αποσωληνωθεί με πληροφορίες να λένε πως σύντομα θα πάρει εξιτήριο και θα γυρίσει σπίτι του.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, θέλησε να αναφερθεί στα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την υγεία του, τα οποία όπως αποκάλυψε είναι πολλά.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Είδα κάποια αισχρά σχόλια. Πάτε καλά; Είδα σχόλια στο Twitter που λατρεύω. Δέχομαι τη σάτιρα, το χιούμορ, αλλά με την υγεία του ανθρώπου να γράφεις αρνητικά πράγματα; Όσοι το κάνετε είστε αισχροί και το κλείνω εδώ», είπε.

Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικός ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Να θυμίσουμε πως το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο παρουσιαστής είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να του ευχηθεί δημόσια περαστικά. «Περαστικά Ανδρέα μου.. Εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι μας πιο δυνατός από ποτέ! Σ αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου - Ανάρτηση