Φίλιππος Γλύξμπουργκ: "Η Νίνα λάτρευε την Ελλάδα πριν συναντηθούμε" - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους

"Μάλλον θα μείνουμε εδώ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φίλιππος Γλύξμπουργκ:

Ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το μυστήριο.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μίλησε συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η οποία βρέθηκε στο γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά ενώ κατά την διάρκεια της τελετής συνελήφθη κι ένας άνδρας έξω από την εκκλησία.

Οι πρώτες δηλώσεις του Φίλιππου Γλύξμπουργκ μετά τον γάμο του με την Νίνα Φλορ

«Όλα ήταν υπέροχα, τέλεια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να μείνουμε εδώ λίγο ακόμα. Μάλλον θα μείνουμε εδώ, κάπως. Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά να δείξουμε. Η Nina λάτρευε την Ελλάδα πριν συναντηθούμε, θα είμαστε εδώ κάθε χρόνο».

Στην κάμερα μίλησε και ο πατέρας της νύφης Tomas Flohr: «Ήταν μια υπέροχη περίσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να το κάνουμε στην Αθήνα. Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το πάρτι, ήταν υπέροχα».

Αυτή είναι η μπομπονιέρα Γλύξμπουργκ - Φλορ

Έξω από τον ναό είχε συγκεντρωθεί κόσμος που ήθελε να δει από κοντά τους καλεσμένους και το ερωτευμένο ζευγάρι. Γύρω από τον περίβολο είχε δημιουργηθεί μια ζώνη με σιδερένια κάγκελα ώστε να δημιουργείται μία απόσταση ασφαλείας μεταξύ του κόσμου και των καλεσμένων που έφτασαν με βανάκια.

Μέσα από τα social media είδαμε μάλιστα και την μπομπονιέρα του γάμου τους. Τις σχετικές φωτογραφίες ανήρτησε στα instastories ο μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας. Δείτε και φωτογραφίες με τα φιλιά τους μετά το γάμο.

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνας Φλορ

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνας Φλορ μπομπονιέρα